Tratamentul Velashape – Secretul vedetelor in lupta cu celulita

Avem adesea tendinta sa asociem persoanele supraponderale cu celulita, iar persoanele slabe cu o piele ferma, perfecta, fara imperfectiuni. Stim oare in realitate cate femei cu o greutate corporala normala se confrunta cu aparitia celulitei inca de la varste fragede?

Analizand putin, o sa ne dam seama ca celuita nu este un lucru neplacut rezervat doar persoanelor mai plinute si ca ne poate afecta, fara exceptie, pe oricare dintre noi. Care sunt cauzele aparitiei? Acestea sunt multiple, plecand de la hormonii estrogeni (prezenta celulitei preponderent la femei), dietele repetate, deshidratarea, retentia de lichide, insuficienta venoasa cronica, ortostatismul prelungit, sedentarismul, consumul contraceptivelor orale, fluctuatiile de greutate, consumul crescut de zaharuri, si bineinteles obezitatea.

velashape

Evolutia tehnologiei in domenul medical ne bucura astazi cu un tratament celulita, a carui eficienta este recunoscuta de vedetele din intreaga lume. Tratamentul Velashape 3 reprezinta cea mai noua metoda nonchirurgicala de tratare a celulitei si a zonelor cu laxitate cutanata. Cele peste 5 milioane de tratamente realizate la nivel mondial si nenumaratele studii clinice au demonstrat ca Velashape 3  este un tratament foarte complex, usor tolerabil, avand riscuri minime. Toate persoanele care au apelat la acest tratament au fot placut suprinse de rapiditatea cu care rezultatele au inceput sa fie vizibile, dar si de faptul ca tratamentul nu necesita perioada de recuperare.

Cu ajutorul Velashape 3 putem trata laxitatea cutanata si celulita de pe abdomen, coapse, regiunea fesiera, gambe, brate si barbie. Rezultatele nu intarzie sa apara, fiecare pacient putand observa inca de la prima sedinta modificari, in special la nivel de textura a pielii. Dupa 8 saptamani de la prima sedinta putem vedea ca exista o reducere semnificativa a tesutului adipos si a laxitatii cutanate. Studiile au demonstrat  pierderea a pana la 2 cm la nivelul abdomenului si 1,5  cm la nivelul coapselor.

Bineinteles, un lucru pe care vedetele il cunosc si probabil il respecta pentru a pastra rezultatele tratamentului, este adoptarea unui stil de viata cat mai sanatos si activ prin activitati sportive sustinute si o dieta bogata in fribre si vitamine.

dassa

0 comments

No comments. Leave first!

Leave a reply

four × four =