Tratament anticearcăne nedureros – gândit doar pentru nevoia ta

Odată cu trecerea timpului, probabil ai observat că pielea se subțiază, iar în jurul ochilor apar, fie linii fine de expresie, fie cearcane de culoare închisă. Cumva, aceste lucruri sunt firești din cauza pierderii elasticității pielii sau a oboselii cronice. Totuși, pentru a soluționa această problema fără durere și fără risc, există un tratament aticearcane. Cu ajutorul său, se pot vedea efectele imediat și de durată.

Tratamentul constă în injectarea a unei cantități minime de acid hialuronic cearcane cu o formulă special creată pentru zona delicată, îmbogățită cu atioxidanți, aminoacizi, minerale, vitamine care ajută la o revitalizare suplimentară. Astfel, efectele sunt imediate și persită între 9 și 12 luni.

Un tratament cearcane durează câteva minute, iar după finalizarea acestuia efectele se observă imediat. Ridurile fine se atenuează, iar șanțurile de sub ochi sunt umplute, urmând ca în prima săptămână după tratament pacienta să respecte instrucțiunile de îngrijire a pielii pentru a se asigura că efectele tratamentului se vor menține un timp îndelungat.

Modalitatea de injectare este de scurtă durată și nedureroasa, gelul așezându-se submuscular, profund, pentru a se integra perfect în țesut, dar mai ales pentru a nu crea un efect artificial.

Nu există risc de alegrie pentru că acidul hialuronic are origine non-animală.

Este important de știut faptul că tratamentul este efectuat după o analiză amănunțită a particularităților fiecărui pacient, urmând ca mai apoi să fie stabilite detaliile. Semnele de îmbătrânire din jurul ochilor se pot indepărta sau ameliora cu ajutorul unui singur tratament în funcție de nevoile fiecărei persoane.

Recâștigarea tinereții este mai simplă acum, cand ai la îndemână proceduri simple și fară durere. Cu un singur tratament non-invaziv reușești sa scapi de liniile fine și de cearcănele de sub ochi. Apelează cu încredere și scapă de efectul îmbătrânirii pielii.

dassa

0 comments

No comments. Leave first!

Leave a reply

1 + fourteen =