TOTUL DESPRE MARIREA BUZELOR

Femeile care apelează la augmentarea buzelor sunt deranjate  de lipsa de volum, conturul nu este foarte bine definit, prezintă asimetrii, colțurile gurii  pot fi poziționate diferit sau, pur și simplu, înaintarea în vârstă aduce cu sine pierderea de volum, de fermitate și apariția ridurilor pe buze și în jurul lor. Acidul hialuronic  introdus în cantități minime, și cu o consistență adaptată zonei tratate poate aduce beneficii estetice uimitoare, fără riscuri majore pentru pacientă, scopul final al procedurii fiind păstrarea proporțiilor anatomice și a trăsăturilor naturale ale chipului.

 lips

Urmați vreo procedură  înainte de tratament? În afară am înțeles că pacientele sunt supuse unor teste psihologice. La noi se practică acest lucru?

Înainte de orice intervenție de ordin estetic, indiferent că este un tratament injectabil sau cu laser, pacienta este evaluată din punct de vedere al stării de sănătate fizică și psihică, astfel încât să ne asigurăm că terapia nu va reprezenta un impediment în reluarea imediată a activității sale zilnice și ca îmbunătățirea aspectului este una dorită, consimțită și cunoscută cu toate implicațiile sale. Sunt situații care necesită amânarea sau contraindică efectuarea unei intervenții estetice. Identificarea lor va feri pacienta de reacții adverse imediate sau complicații pe termen lung : tulburările de coagulare, afecțiunile de colagen, bolile autoimune,  istoricul de tumori cutanate, prezența erupției herpetice, infecțiile locale, sarcina și alăptarea .

Referitor la evaluarea psihologică, chestionarul efectuat înainte de tratament conține întrebări legate de motivele pacientei de a recurge la această soluție de înfrumusețare, de frecvența cu care apelează la astfel de proceduri și de așteptările privitoare la rezultate. Dacă se constată o labilitate psiho-emoțională exagerată, pacienta este sfatuită să ceară și opinia unui specialist psiholog .

 

Ați refuzat vreodată vreo pacientă? Ne puteți spune de ce?

În urma evaluării pacientei, pe lângă motivele de ordin medical, dacă se constată ezitare, neînțelegerea  amănunțiă a procedurii, așteptări nerealiste ale rezultatelor, dacă pacienta are dorințe exagerate  de supradimensionare a buzelor  sau repere care pot conduce la modificarea aspectului natural al feței, dacă apelează prea frecvent la tratamente estetice, se preferă temporizarea intervenției sau chiar refuzul. I se explică motivul și riscurile la care se expune   printr-o intervenție imediată și va fi îndrumată  spre soluționarea problemelor.

dassa
Tags are not defined for this post

0 comments

No comments. Leave first!

Leave a reply

4 × 3 =