Pregateste-ti corpul pentru vara cu cel mai nou tratament celulita!

De câte ori nu le-ai auzit pe prietenele tale spunând că nu pot merge la plajă din cauza unor kilograme în plus? Și că în ciuda tuturor dietelor tot nu au reușit să ajungă la greutatea pe care și-o doresc? Sau poate aspectul pielii lor este motivul pentru își ascund corpul sub haine prea calduroase pentru această perioadă. Ei bine, dacă chiar și tu te regăsești în aceste situații, trebuie să știi că există soluții! Velashape este acel tratament celulita minune care te poate scăpa de toate grijile.
Dar ce este Velashape?
Odată ce înaintezi în vârstă apare celulita, cu aspectul de „coaja de portoicala”,  iar pielea începe să își piardă din elasticitate. Acest lucru e normal, dar îți poate da bătăi de cap. Din fericire, el poate fi combătut cu ajutorul tehnologiei Velashape.  Velashape 3, mai exact, este o nouă metodă nonchirurgicală de tratare a celulitei și laxitate cutanată. Acest tratament celulita are foarte mare succes fiindcă este ușor de tolerat, rezultatele sunt imediat vizibile și prezintă riscuri minime. Tratamentul Velashape se adresează persoanelor cu celulită, mămicilor după naștere, dar și bărbaților care prezintă laxitate cutanată. Sistemul Velashape 3 remediază problemele ce pot apărea în următoarele zone: abdomen, coapse, regiune fesieră, gambe, brațe și bărbie dublă.
De ce să alegi Velashape 3?
Principalul avantaj al acestui tratament celulita este rezultatul aproape  imediat. Cercetările efectuate au arătat o scădere de peste 2 cm din circumferința abdomenului și peste 1.5 cm în zona coapselor. Tehnologia anticelulită are la bază energii ridicate si controlate de radiofrecvență și lumină infraroșie. La asta se adaugă precizia și adaptabillitatea sistemului de control al temperaturii în funcție de regiunile afectate. Dacă încă nu ești convisă, află că peste 97% din pacientii Velashape s-au declarat mulțumiți. De asemenea, pacientii au declarat că nu au simțit disconfort în timpul sau după tratamentul Velashape 3.
Înainte de a iniția această terapie este, firește, nevoie de indentificarea tipului si gradului de celulită. Acest pas e necesar pentru a stabili corect tratamentul și pentru a evita posibilele reacții adverse. Pentru siguranța ta, tratamentele sunt atent supravegheate de medicul dermatolog și efectuate de personal medical calificat.
Așa că nu mai astepta, scapă de celulită în câțiva simpli pași cu Velashape!

dassa

0 comments

No comments. Leave first!

Leave a reply

5 × 4 =