Marirea pometilor cu acid hialuronic sau cum sa ne pastram tineretea

Orice femeie preocupata de aspectul ei fizic acorda zilnic timp pentru ingrijirea tenului si a corpului utilizand diferite masti naturale, produse cosmetice si tratamente destinate acestora. Din pacate, oricat de mult am vrea, nu putem controla efectul pe care trecerea timpului il are asupra pielii noastre.

marire-pometi

Procesul imbatranirii faciale este unul complex, ce inglobeaza toate structurile anatomice. Ce inseamna acest lucru? Pielea devine mai subtire si isi pierde elasticitatea, tonusul ligamentelor si musculaturii va fi pierdut, iar compartimentele cu tesut adipos si oasele fetei se vor atrofia, ceea ce va duce aparitia ridurilor si pierderea volumelor faciale. Aceste schimbari la nivelul fetei isi au inceputul in jurul varstei de 30-35 de ani, continuand treptat si devenind mult mai evidente la varsta de 40-50 de ani. Fluctuatiile de greutate, dar si stresul sunt elemente in plus care vor contribui la aparitia acestor modificari.

Tratamentul de augmentare pometi este varianta ideala de refacere a volumetriei faciale, fiind o metoda utilizata atat pentru redarea unui aspect mai tanar pielii, cat si pentru corectarea micilor asimetrii faciale. Tratamentul de marire pometi presupune injectarea rapida si nedureroasa a unor cantitati variabile de acid hialuronic concentrat in zona pometilor.

De ce acid hialuronic pometi? Acidul va actiona asupra acestei zone, redandu-i aspectul rotunjit si ridicand structurile lasate, intr-un mod foarte natural. Astfel, cu ajutorul acestui tratament vom obtine un efect de lifting imediat. Bineinteles, fiecare persoana este diferita, iar pentru realizarea tratamentului se va tine cont de particularitatile fizionomiei in ceea ce priveste zona de pozitionare a gelului,  adancimea, dar si cantitatea injectata, astfel incat rezultatul final sa fie un aspect cat mai natural, atat in repaus, cat si in dinamica faciala.

Cea mai frecventa intrebare legata de acest tratament este probabil: care sunt riscurile? Tratamentul se realizeaza printr-o interventie usoara, nedureroasa, folosindu-se un acid hialuronic ce nu provoaca alergii. Injectarea se face cu ajutorul canulelor fine, care nu vor leza vasele sau nervii si nu vor produce vanatai. In plus, in timpul procedurii pacientul se poate autoevalua si observa din aproape in aproape rezultatele imediat vizibile. Practic, riscurile nu exista.

dassa

0 comments

No comments. Leave first!

Leave a reply

three × 5 =