INTREABA MEDICUL INAINTE DE TRATAMENTUL ESTETIC

10177276_10154035576713829_7229371442119347797_nTenul tau nu arata tocmai grozav, ai inceput sa observi cearcane, riduri, pete? Pielea este tot mai lipsita de stralucire si lasata? Buzele si-au pierdut din senzualitate, iar obrajii nu mai au aceeasi rotunjime de acum 10 ani?

Cum alegi din multitudinea de tratamente medicale existente? Vei regurge la injectii sau laser, la proceduri minim invazive sau chirurgicale?

De ce ai nevoie de un tratament medical estetic non sau minim invaziv, la ce varsta este potrivit, la ce reactii te poti astepta dupa si ce fel de rezultate vei obtine?

Alege un medic dermatolog sau chirurg plastician cu experienta, cu rezultate bune observate la prietenele tale, verifica-i CV-ul pentru a afla exact cat de bine este pregatit.

CONSULTATIA inaintea oricarui tratament estetic (injectabil, laser, chirurgical) are un rol determinant in succesul rezultatului pe termen lung.

INTREABA-TI MEDICUL !

  1. Ce tratament ti se potriveste?
  • PROBLEMELE tale sunt: riduri fine, piele deshidratata si lipsita de stralucire, pete maronii, pete rosii, pori dilatati, ten gras.

   SOLUTIILE pot fi tratamentele de mezoterapie cu toxina botulinica (mezobotox) sau cu acid hialuronic si plasma proprie, dar si variate tipuri de laser minim invaziv.

   REZULTATELE se traduc prin regenerarea capitalului de colagen si elastina, hidratare si redensificare a pielii, stergerea petelor si diminuarea porilor si a secretiei de sebum.

 

  • PROBLEMELE tale sunt:   buze subtiri, deshidratate, incretite, inegale sau fara contur, obraji lipsiti de rotunjimea din trecut, cearcane evidente, santuri adancite in zona dintre nas si colturile gurii, linii subtiri in jurul buzelor, riduri intre sprancene, pe frunte sau in colturile ochilor, piele lasata pe conturul fetei.

             SOLUTIILE sunt tratamentele antirid cu toxina botulinica, cele de volumizare naturala cu variate concentratii de acid hialuronic de top, alese in functie de zona corectata, dinamica si particularitatile fiecarui pacient, la care se pot adauga tratamente laser de regenerare in profunzime a pielii (lifting nonchirurgical).

REZULTATELE se traduc prin refacerea volumelor si simetriei faciale, stergerea ridurilor profunde, restructurarea retelei profunde de colagen pentru sustinerea pielii, stergerea aspectului obosit si trist al fetei, prin recapatarea fermitatii si tonusului .

 

  1. Care sunt riscurile tratamentului?
  2. Care este cel mai potrivit moment/ anotimp pentru efectuarea lui?
  3. Trebuie sa urmez o pregatire inainte de tratament?
  4. Este dureros tratamentul?
  5. Cat dureaza recuperarea si ce restrictii voi avea in perioada urmatoare?
  6. Cat persista rezultatele? Este complet reversibil rezultatul sau modificarile vor fi permanente?
  7. Se pot combina mai multe tipuri de proceduri pentru rezultate spectaculoase?
dassa
Tags are not defined for this post

0 comments

No comments. Leave first!

Leave a reply

14 + 15 =