FRUMUSETEA PRIVIRII TALE. TRATAMENTUL CEARCANELOR

foto_cearcanePrivirea atrage atentia, luminozitatea si claritatea ei sunt foarte importante in interactiunile zilnice si reprezinta primul indicator al  varstei , al starii de sanatate fizica si mentala. Avand o structura extrem de delicata,  zona din jurul ochilor tradeaza oboseala avansata si incepe sa prezinte semnele imbatranirii de la varste destul de fragede uneori.

Ridurile premature  pe o piele foarte subtire si transparenta, inchiderea la culoare a zonei perioculare, santurile si umbrele formate sub ochi prin pierderea de volum, sprancenele coborate dau treptat senzatia unui chip obosit, modifica starile emotionale si adauga ani pe chipul nostru.

Pielea fina din jurul ochilor necesita o ingrijire speciala, iar ridurile aparute aici, precum si cearcanele se pot indeparta  prin alegerea unor metode minim invazive si nedureroase, adaptate varstei  si tipului de modificare , astfel incat rezultatul final sa fie natural si sa se mentina o perioada cat mai lunga.

Cu trecerea anilor  au loc o serie de transformari atat la nivelul pielii, cat si al structurilor din profunzime: tesutul gras se reduce, musculatura din jurul ochilor isi pierde tonusul, tesutul osos isi pierde din consistenta si orbita devine tot mai larga, aparand cearcanele si ochii infundati.

Corectia cearcanelor cu acid hialuronic de ultima generatie, creat special pentru  aria din jurul ochilor si injectat  printr-o tehnica aparte este o metoda moderna, cu efecte imediat vizibile si cu riscuri minime de complicatii.

Datorita particularitatilor zonei, cu o piele fina, cu prezenta superficiala a vaselor  de sange, cu grasime care se poate evidentia usor si crea aspectul de pungi, extrem de neplacut si greu de corectat, noua formula  de acid hialuronic va  imita cat mai fidel caracteristicile locale.

Acidul hialuronic are proprietati aparte, nu retine apa, este disponibil sub forma unui gel foarte fluid, imbogatit cu aminoacizi,  antioxidanti,  minerale si vitamine pentru o revitalizare suplimentara a zonei.

Tratamentul este ideal pentru a corecta cearcanele  adanci, va  umple ridurile fine din jurul ochilor, va estompa prezenta vaselor de sange din zona si va regenera pielea.

Modalitatea de injectare este nedureroasa , de scurta durata (cateva minute), gelul se aseaza in mai multe planuri  pentru a se integra perfect in tesut si a nu crea un efect artificial.  Datorita structurii speciale, nu se simte la atingere, nu exercita presiune pe tesutul din jur si nu se observa prin transparenta pielii.

Imediat dupa tratament este vizibila atenuarea ridurilor fine si umplerea santurilor  de sub ochi, prezenta de tonus si luminozitate  a pielii si stergerea umbrelor de pe pleopa inferioara , imaginea de ansamblu fiind naturala, iar activitatea cotidiana se poate relua imediat ce ati iesit din cabinet..  Datorita originii non-animale a produsului nu exista risc de alergie.  Efectul  de umplere persista  in medie 6 luni, dar poate dura pana la 1 an, o perioada lunga comparativ cu alte produse folosite pentru corectia cearcanelor.

 

Cearcane inainte:

Cearcane inainte site 1

Cearcane dupa:

Cearcane dupa site 1

dassa
Tags are not defined for this post

0 comments

No comments. Leave first!

Leave a reply

two × one =