Sos. Nordului 60, Ap. 3, Sect. 1, Bucuresti

MARIRE POMETI

foto-augmentare-pometi1Refacerea volumetriei faciale cu achid hialuronic reprezintă o metodă frecvent folosiă de reîntinerire, dar și varianta ideală pentru corectarea micilor asimetrii faciale.

AUGMENTAREA POMEȚILOR are scopul de a reface volumul pierdut în urma variațiilor în greutate, înaintării în vârstă, modificărilor hormonale, oboselii cronice, fumatului și expunerilor repetate la ultraviolete.

Ce modificări apar cu vârsta la nivelul etajului mijlociu al feței?

Procesul de îmbătrânire facială este complex și tridimensional, implicând toate structurile anatomice : pielea devine subțire și inelastică, ligamentele și musculatura își pierd tonusul , compartimentele cu țesut adipos (grăsime) și țesutul osos se atrofiază, consecințele fiind coborârea tegumentului, crearea de pliuri (riduri, șanțuri), diminuarea rotunjimii și înălțimii pomeților și accentuarea șanțurilor nazolabiale. Debutul modificărilor are loc în jurul vârstei de 36-40 ani și continua treptat, devenind evidente în jurul vârstei de 50 ani. Acțiunea gravitației intensifică aceste transformări, prin vectori negativi, spre centrul feței.

Cum se efectuează procedura de augmentare pometi?

Plasarea prin injectare rapidă, atraumatică, nedureroasă, a unei cantități variabile de acid hialuronic concentrat în zona pomeților va acționa sub forma unor vectori pozitivi, antigravitaționali și laterali, cu rol de a readuce rotunjimile și de a ridica structurile lăsate, efectul fiind de lifting imediat .

În funcție de particularitățile fizionomiei pacientului, se aleg: zona de poziționare a gelului, adâncimea (tehnica este multiplan) și cantitatea injectată pentru a obține un aspect foarte natural în repaus și în dinamică facială.

Ce riscuri există?

Folosirea unui acid hialuronic lipsit de potențial alergic, cu o vâscozitate adaptată tipului de corecție și zonei, absența durerii (aplicarea locală de cremă anestezică ), injectarea cu ajutorul canulelor fine, atraumatice (nu lezează vase, nervi, nu produc vânătăi ) pentru tratamentul de marire pometi reprezintă avantaje majore în evitarea reacțiilor adverse imediate și a complicațiilor pe termen lung.

Posibilitatea pacientului de a se autoevalua în timpul procedurii pentru un feedback realist asupra rezultatului final este un aspect extrem de important care va conduce la rezultate bune și confortul pacientului!

 

Recastiga-ti Tineretea Naturala! Alege expertul in Dermatologie Estetica! Programeaza-te acum!

Contact

Adresa: Sos. Nordului 60, Ap. 3, Sector 1, Bucuresti
Telefon: 0725 525 922
Email:contact@oanaspanu.ro

Numele (obligatoriu)

Email (obligatoriu)

Mesaj

Alege tratament