Sos. Nordului 60, Ap. 3, Sect. 1, Bucuresti

Marire Buze

Modificarea volumului buzelor cu acid hialuronic reprezinta una dintre cele mai cautate metode de imbunatatire a aspectului facial, buzele fiind considerate un simbol al feminitatii si senzualitatii.
Marirea sau augmentarea (volumizarea), conturarea, hidratarea sau corectarea asimetriei  sunt procedurile prin care putem da stralucire, consistenta si redefini buzele rapid, fara durere si pentru o perioada de timp indelungata (6 luni - 2 ani).
Tratamentul se efectueaza cu acid hialuronic de ultima generatie,  cu o concentratie aleasa de medic pentru fiecare tip de modificare si fizionomie, pentru a minimiza riscul de supracorectie (buze exagerat de mari) si de modificare a aspectului natural si firesc al buzelor.
Corectia buzelor cu acid hialuronic se poate efectua la aproape orice varsta, indiferent ca acestea sunt constitutional foarte subtiri, lipsite de contur sau avem o asimetrie vizibila  a lor, ca imbatranim si pierdem din volumul buzelor . Ne-ar placea ca zambetul nostru sa fie perfect!

Cum se efectueaza procedura ? Care sunt riscurile?

Putem realiza aceste transformari de ordin estetic printr-o manevra nedureroasa , medicul aplicand local, anterior tratamentului, o crema  anestezica.  Interventia propriu-zisa dureaza puČ›in (10-15 minute), nu lasa hematoame (vanatai) sau edem (umflarea zonei) si nu prezinta riscuri alergice pentru pacient!

Cand se observa rezultatele si cat dureaza efectele?

Rezultatul este natural, imediat vizibil, rareori fiind necesara o corectie sau umplere suplimentara la interval de o saptamana.
Se poate opta pentru injectarea unor substante cu durata variabila de persistenta in organism (6-12 luni), iar riscul de a face hematoame este semnificativ redus prin tehnica de injectare.
Acidul hialuronic utilizat in toate tipurile de corectii descrise este folosit in deplina siguranta, fara riscul aparitiei reactiilor alergice. Metodele de injectare sunt minim invazive, prin utilizarea acului fin sau a canulei atraumatice, cu sanse reduse de a dezvolta hematoame sau leziuni de nervi. Rezultatele de volumizare sunt naturale,  vizibile imediat, persista intervale lungi de timp ,  datorita consistentei gelului injectat, ales specific pentru fiecare regiune a fetei sau corpului.

 

Vrei buze voluminoase cu un aspect natural? Alege expertul in Dermatologie Estetica! Programeaza-te acum!

Contact

Adresa: Sos. Nordului 60, Ap. 3, Sector 1, Bucuresti
Telefon: +40 725 525 922 / +40 314 379 825
Email:contact@oanaspanu.ro

Numele (obligatoriu)

Email (obligatoriu)

Mesaj

Alege tratament