Cum scapam de grasimea de pe abdomen sau coapse?

Probabil ca daca am face un clasament al intrebarilor cel mai des adresate atunci cand vine vorba de kilograme in plus, cum scap de grasimea de pe abdomen sau coapse, ar fi cu siguranta intrebarea care deschide lista.

velashape

Ca nu este deloc usor sa avem o talie subtire si picioare perfecte, asta stim deja, insa, tratamentul Velashape poate ajuta la implinirea acestui vis. Abdomenul si coapsele sunt zone ale corpului greu de controlat in lupta cu kilogramele in plus si uneori, oricat de multe eforturi am face, grasimea se incapataneaza sa ramana. Varsta nu este neaparat unul din elementele care pot influenta aparitia celulitei, o confirmare a acestui lucru fiind chiar numeroasele femei care se plang de aparitia celulitei pe abdomen sau coapse, chiar daca au sub 30 de ani si sunt slabe.

Velashape 3 poate trata atat celulita, cat si laxitatea cutanata de pe abdomen, coapse, regiunea fesiera, gambe sau barbie. Dovedindu-se a fi complex, cu rezultate rapide si usor de tolerat, Velashape 3 are in acest moment peste 5 milioane de tratamente realizate la nivel global.

Cum functioneaza tratamentul Velashape 3? Se bazeaza pe tehnologia elos, permitand incalzirea celulelor adipoase, a septurilor fibroase si fibrelor de colagen, prin combinarea radiofrecventei bipolare cu lumina infrarosie, vacuum si masaj. Totodata, stimuleaza circulatia sangvina, drenajul limfatic, metabolismul celular si productia de colagen nou.

Care este rezultatul? Vom obtine o imbunatatire generala la nivelul structurii si texturii pielii si subtierea paniculului adipos.

Care este procedura? Medicul dermatolog stabileste impreuna cu pacientul planul de tratament la o consultatie preliminara. Dupa o analiza atenta, luand in considerare zona tratata, tipul si gradul celulitei sau al laxitatii pielii, se stabileste numarul sedintelor necesare, care pot fi intre 6-8, la interval de o saptamana.

Cand apar rezultatele? La nivelul texturii pielii, primele rezultate incep sa apara chiar in urma primei sedinte de tratament Velashape 3, urmand ca dupa cca 8 saptamani sa fie vizibila o reducere semnificativa a tesutului adipos.

Recomandari? Activitatea sportiva, precum si o dieta echilibrata vor sustine pe o perioada indelungata efectele benefice ale tratamentului, asadar este recomandat sa tinem cont de acestea pentru a ne bucura cat mai mult de rezultatele Velashape 3.

dassa

0 comments

No comments. Leave first!

Leave a reply

four × 5 =