Sos. Nordului 60, Ap. 3, Sect. 1, Bucuresti

TRATAMENT RIDURI MAINI

shutterstock_21843178Mâinile reprezintă următoarea regiune după față, gât și decolteu care atrage atenția în interacțiunile zilnice, au așadar o semnificație estetică importantă, sunt un simbol al frumuseții, un indicator al caracterului și un mijloc de comunicare.

Aspectul mâinilor este foarte important, mai ales după vârsta de 45-50 ani, când semnele îmbătrânirii devin tot mai evidente, prin pierderea volumului țesutului adipos subcutanat de pe fața dorsală a mâinii și degetelor (latura opusă palmei), subțierea pielii și pierderea elasticității, apariția petelor pigmentare , evidențierea inestetică a tendoanelor, articulațiilor și vaselor de pe această suprafață.

Aspectul tânăr al mâinilor este caracterizat de strălucirea și fermitatea pielii, volum și culoare uniformă. Aceste caracteristici se pot redobândi prin injectarea la nivelul fețelor dorsale ale mâinilor și degetelor de acid hialuronic.

Corecția cu acid hialuronic (dermal filler) presupune introducerea unui gel cu o consistența adaptată perfect regiunii anatomice tratate, cu proprietăți similare acidului hialuronic natural, în scopul de umplere/ refacere volume și ștergere/ diminuare a ridurilor sau șanțurilor formate. Pentru confortul absolut al pacientului, se aplică anterior injectării o cremă anestezică, iar manevra de umplere se efectuează în câteva minute cu ac fin sau canulă a traumatică pentru minimizarea riscurilor de hematoame sau leziuni de nervi.

Există riscuri? Când se observă rezultatele și cât durează?

Imediat post intervenție pielea se poate înroși ușor, edemația (umfla), poate exista un ușor disconfort local, pot să apară mici hematoame, manifestări care dispar în câteva ore-zile.

Rezultatele sunt instantanee, pacientul poate evalua imediat aspectul pielii tratate. Efectele se mențin pe termen lung, pentru un interval între 6 luni și 2 ani, sunt naturale, gelul injectat nu se observă prin transparența pielii deoarece este introdus prin tehnica multiplan.

Procedura se poate efectua ‘’în pauza de prânz’’, pacientul își poate relua imediat activitatea .

Acidul hialuronic utilizat în toate tipurile de corecții descrise este folosit în deplină siguranță, fără riscul apariției reacțiilor alergice. Metodele de injectare sunt minim invazive, prin utilizarea acului fin sau a canulei atraumatice, cu șanse reduse de a dezvolta hematoame sau leziuni de nervi. Rezultatele de volumizare sunt naturale, vizibile imediat, persistă intervale lungi de timp , datorită consistenței gelului injectat, ales specific pentru fiecare regiune a feței sau corpului.

 

Elimina ridurile si santurile mainilor! Alege expertul in Dermatologie estetica! Programeaza-te Acum!

Contact

Adresa: Sos. Nordului 60, Ap. 3, Sector 1, Bucuresti
Telefon: 0725 525 922
Email:contact@oanaspanu.ro

Numele (obligatoriu)

Email (obligatoriu)

Mesaj