Sos. Nordului 60, Ap. 3, Sect. 1, Bucuresti

MARIRE BUZE

shutterstock_264778757

foto-buze1Modificarea volumului buzelor cu acid hialuronic reprezintă una dintre cele mai căutate metode de îmbunătățire a aspectului facial, buzele fiind considerate un simbol al feminității și senzualității.

Augmentarea (volumizarea), conturarea, hidratarea sau corectarea asimetriei sunt procedurile prin care putem da strălucire, consistență și redefini buzele rapid, fără durere și pentru o perioadă de timp îndelungată (6 luni- 2 ani).

Tratamentul se efectuează cu acid hialuronic de ultimă generație, cu o concentrație aleasă de medic pentru fiecare tip de modificare și fizionomie, pentru a minimiza riscul de supracorecție și de modificare a aspectului natural și firesc al buzelor.

Corecția buzelor cu acid hialuronic se poate efectua la aproape orice vârstă, indiferent că acestea sunt constituțional foarte subțiri, lipsite de contur sau avem o asimetrie vizibilă a lor, că îmbătrânim și pierdem din volumul buzelor . Ne-ar plăcea ca zâmbetul nostru să fie perfect!

Cum se efectuează procedura ? Care sunt riscurile?

Putem realiza aceste transformări de ordin estetic printr-o manevră nedureroasă , medicul aplicând local, anterior tratamentului, o cremă anestezică. Intervenția propriu-zisă durează puțin (10-15 minute), nu lasă hematoame (vânătăi) sau edem (umflarea zonei) și nu prezintă riscuri alergice pentru pacient!

 

Când se observă rezultatele și cât durează efectele?

Rezultatul este natural, imediat vizibil, rareori fiind necesară o corecție sau umplere suplimentară la interval de o săptămână.

Se poate opta pentru injectarea unor substanțe cu durată variabilă de persistență în organism (6-12 luni), iar riscul de a face hematoame este semnificativ redus prin tehnica de injectare.

Acidul hialuronic utilizat în toate tipurile de corecții descrise este folosit în deplină siguranță, fără riscul apariției reacțiilor alergice. Metodele de injectare sunt minim invazive, prin utilizarea acului fin sau a canulei atraumatice, cu șanse reduse de a dezvolta hematoame sau leziuni de nervi. Rezultatele de volumizare sunt naturale, vizibile imediat, persistă intervale lungi de timp , datorită consistenței gelului injectat, ales specific pentru fiecare regiune a feței sau corpului.

Vrei buze voluminoase cu un aspect natural? Alege expertul in Dermatologie Estetica! Programeaza-te acum!

Contact

Adresa: Sos. Nordului 60, Ap. 3, Sector 1, Bucuresti
Telefon: 0725 525 922
Email:contact@oanaspanu.ro

Numele (obligatoriu)

Email (obligatoriu)

Mesaj