Corectia santurilor nazolabiale

Șanțurile nazolabiale sunt acele zone care pornesc lateral de aripa nazală și merg până la colțul gurii, iar mai jos se continuă cu ‘’Marionette lines’’, liniile ce coboară din colțul gurii  și creează umbre, dând senzația de față tristă, obosită. Evidențierea și adâncirea lor are loc gradual, cu trecerea anilor, datorită variațiilor în greutate,  gravitației, expunerilor repetate la soare, modificărilor hormonale, manevrelor greșite de demachiere, expresivității faciale.

În ce constă procedura? Când se observă rezultatele?

Cu ajutorului acidului hialuronic concentrat, dar extrem de natural  integrat în piele și sub aceasta, putem atenua până la dispariție aceste șanțuri într-un timp foarte scurt, cu rezultat vizibil imediat. Se aplică local o cremă anestezică anterior intervenției, iar după 15-30 min se realizează introducerea gelului vâscos cu ac fin sau canulă atraumatică (pentru a evita formarea hematoamelor), profund sau superficial, în funcție de caracteristicile zonei și gradul de umplere necesar. Efectul de volumizare și întindere a pielii este instantaneu, se preferă corecțiile discrete, astfel încât să se conserve dinamica naturală a regiunii.

Care sunt riscurile? Cât persistă rezultatele?

În urma procedurii de injectare senzația  imediată poate fi de ușor disconfort local,  rareori pot să apară mici hematoame, o ușoară înroșire și edem al zonei, care sunt  însă tranzitorii (câteva ore până la 1-2 zile).

Efectul de umplere și ridicare a zonei tratate persistă între 6 luni și 2 ani, în funcție de concentrația acidului hialuronic și de caracteristicile fiecărui pacient. Acidul hialuronic este perfect biocompatibil cu țesuturile umane  și nu va determina reacții alergice.

Acidul hialuronic utilizat în toate tipurile de corecții descrise este folosit în deplină siguranță, fără riscul apariției reacțiilor alergice. Metodele de injectare sunt minim invazive, prin utilizarea acului fin sau a canulei atraumatice, cu șanse reduse de a dezvolta hematoame sau leziuni de nervi. Rezultatele de volumizare sunt naturale,  vizibile imediat, persistă intervale lungi de timp ,  datorită consistenței gelului injectat, ales specific pentru fiecare regiune a feței sau corpului.

Scapa de Santurile Nazolabiale! Alege expertii in Dermatologie Estetica! Programeaza-te Acum!
Telefon: +40 725 525 922 / +40 314 379 825
Adresa: Sos. Nordului 60, Ap. 3, Sect. 1, Bucuresti – Vezi Harta
Email: contact@oanaspanu.ro