Corectia cicatricilor

Cicatricile inestetice rezultate în urma leziunilor din acnee, varicelă, după traumatisme locale (accidente, tăieturi) sau intervenții chirurgicale , prezente pe față și pe suprafața corporală se pot atenua prin injectarea de acid hialuronic cu o concentrație adaptată tipului de defect (adâncime și extindere cicatrice). Pentru rezultate cât mai bune, se pot asocia tratamente injectabile și laser, în funcție de complexitatea cicatricilor.

Corecția cicatricilor cu acid hialuronic (dermal filler) presupune intoducerea unui gel cu o consistența adaptată perfect regiunii anatomice tratate, cu proprietăți similare  acidului hialuronic natural, în scopul de umplere/ refacere volume și ștergere/ diminuare cicatrici post traumatice, post acnee, varicelă sau intervenții chirurgicale . Pentru  confortul absolut al pacientului, se aplică anterior injectării o cremă anestezică, iar manevra de umplere se efectuează  în câteva minute cu ac fin sau canulă a traumatică pentru minimizarea riscurilor de hematoame sau leziuni de nervi.

Există riscuri? Când se observă rezultatele și cât durează?

Imediat post intervenție pielea se poate înroși ușor, edemația (umfla), poate exista un ușor disconfort local, pot să apară mici hematoame, manifestări care dispar în câteva ore-zile.

Rezultatele sunt instantanee, pacientul poate evalua imediat aspectul pielii tratate. Efectele se mențin pe termen lung, pentru un interval între 6 luni și 2 ani, sunt naturale, gelul injectat nu se observă prin transparența pielii .

Procedura se poate efectua ‘’în pauza de prânz’’, pacientul își poate relua imediat activitatea .

Acidul hialuronic utilizat în toate tipurile de corecții descrise este folosit în deplină siguranță, fără riscul apariției reacțiilor alergice. Metodele de injectare sunt minim invazive, prin utilizarea acului fin sau a canulei atraumatice, cu șanse reduse de a dezvolta hematoame sau leziuni de nervi. Rezultatele de volumizare sunt naturale,  vizibile imediat, persistă intervale lungi de timp ,  datorită consistenței gelului injectat, ales specific pentru fiecare regiune a feței sau corpului.

Scapa de Cicatrici si Recaștiga-ti Tineretea naturala! Alege specialistii in Dermatologie Estetica! Programeaza-te acum!
Telefon: +40 725 525 922 / +40 314 379 825
Adresa: Sos. Nordului 60, Ap. 3, Sect. 1, București Vezi Harta
Email: contact@oanaspanu.ro