Sos. Nordului 60, Ap. 3, Sect. 1, Bucuresti

Augmentarea regiunii temporale

foto-liting-facial-lichid-Procesul de îmbătrânire se manifestă la nivelul etajului superior facial prin apariția progresivă a ridurilor după vârsta de 30 ani, iar după 45-50 ani prin pierderea țesutului adipos din zona temporală, lateral de ochi și coborârea porțiunii laterale a sprâncenei, cu crearea unui pliu al pielii pe pleoapa superioară.

AUGMENATREA REGIUNII TEMPORALE CU ACID HIALURONIC se efectuează prin injectarea locală a unui volum mic de gel care va umple și netezi zona dintre colțul lateral al ochilor și linia părului, dar va ridica și porțiunea laterală a sprâncenelor.

Cum se efectuează procedura?

Plasarea prin injectare rapidă, atraumatică, nedureroasă, a unei canțități reduse de acid hialuronic concentrat în zona temporală va acționa sub forma unor vectori pozitivi, antigravitaționali, efectul fiind de lifting imediat .

În funcție de particularitățile fizionomiei pacientului, se aleg : zona de poziționare a gelului, profunzimea (tehnica este multiplan) și cantitatea injectată pentru a obține un aspect foarte natural în repaus și în dinamică facială.

Ce riscuri există?

Folosirea unui acid hialuronic lipsit de potențial alergic, cu o vâscozitate adaptată tipului de corecție și zonei, absența durerii (aplicarea locală de cremă anestezică ), injectarea cu ajutorul canulelor fine, atraumatice (nu lezează vase, nervi, nu produc vânătăi) reprezintă avantaje majore în evitarea reacțiilor adverse imediate și a complicațiilor pe termen lung.

Posibilitatea pacientului de a se autoevalua în timpul procedurii pentru un feedback realist asupra rezultatului final este un aspect extrem de important care va conduce la rezultate bune și confortul pacientului!

Acidul hialuronic utilizat în toate tipurile de corecții descrise este folosit în deplină siguranță, fără riscul apariției reacțiilor alergice. Metodele de injectare sunt minim invazive, prin utilizarea acului fin sau a canulei atraumatice, cu șanse reduse de a dezvolta hematoame sau leziuni de nervi. Rezultatele de volumizare sunt naturale, vizibile imediat, persistă intervale lungi de timp , datorită consistenței gelului injectat, ales specific pentru fiecare regiune a feței sau corpului.

Scapa de riduri! Alege expertul in Dermatologie Estetica! Programeaza-te Acum!

Contact

Adresa: Sos. Nordului 60, Ap. 3, Sector 1, Bucuresti
Telefon: 0725 525 922
Email:contact@oanaspanu.ro

Numele (obligatoriu)

Email (obligatoriu)

Mesaj