Augmentarea pometilor

Refacerea volumetriei faciale cu achid hialuronic  reprezintă o metodă frecvent folosiă de reîntinerire, dar și varianta ideală pentru corectarea micilor asimetrii faciale.

AUGMENTAREA POMEȚILOR  are scopul de a reface volumul pierdut în urma variațiilor în greutate,   înaintării în vârstă,  modificărilor hormonale, oboselii cronice,  fumatului și  expunerilor repetate la ultraviolete.

Ce modificări apar cu vârsta la nivelul  etajului mijlociu al feței?

Procesul de îmbătrânire facială este complex și tridimensional, implicând toate structurile anatomice : pielea devine subțire și inelastică, ligamentele și musculatura își pierd tonusul , compartimentele cu țesut adipos (grăsime)  și țesutul osos se atrofiază, consecințele fiind coborârea tegumentului, crearea de pliuri (riduri, șanțuri), diminuarea rotunjimii și înălțimii pomeților și accentuarea șanțurilor nazolabiale. Debutul modificărilor are loc în jurul vârstei de 36-40 ani și continua treptat, devenind evidente în jurul vârstei de 50 ani. Acțiunea gravitației intensifică aceste transformări, prin vectori negativi, spre centrul feței.

Cum se efectuează procedura?

Plasarea prin injectare  rapidă, atraumatică, nedureroasă, a unei cantități variabile de acid hialuronic concentrat în zona  pomeților va acționa sub forma unor vectori pozitivi, antigravitaționali și laterali, cu rol de a readuce rotunjimile și de a ridica structurile lăsate,  efectul fiind de lifting imediat .

În funcție de particularitățile fizionomiei pacientului, se aleg:   zona de poziționare a gelului, adâncimea (tehnica este multiplan) și cantitatea injectată pentru a obține un aspect foarte natural în repaus și în dinamică facială.

Ce riscuri există?

Folosirea unui acid hialuronic lipsit de potențial alergic,  cu o vâscozitate adaptată tipului de corecție și zonei, absența durerii (aplicarea locală de cremă anestezică ),  injectarea cu ajutorul canulelor fine, atraumatice (nu lezează vase, nervi, nu produc vânătăi ) reprezintă avantaje majore în evitarea reacțiilor adverse imediate și a complicațiilor pe termen lung.

Posibilitatea pacientului de a se autoevalua în timpul procedurii pentru un feedback realist asupra rezultatului final este un aspect extrem de important care va conduce la rezultate bune și confortul pacientului!

Recastiga-ti Tineretea Naturala! Alege expertii in Dermatologie Estetica! Programeaza-te acum!
Telefon: +40 725 525 922 / +40 314 379 825
Adresa: Sos. Nordului 60, Ap. 3, Sect. 1, BucurestiVezi Harta
Email: contact@oanaspanu.ro