MEZOTERAPIE GRASIMI LOCALIZATE , LIPOAME

Vă confruntați cu aglomerari de celule grase ( lipoame ) sau zone de grăsime rebele la dietă și mişcare? Cel mai des, depozitele de grăsime localizată rezistente la orice regim alimentar și la cele mai intense eforturi fizice sunt abdomenul, zona taliei, șoldurile (aripioarele), coapsele,  zona laterală a genunchilor,  brațele și arii mici din spatele axilelor. De asemenea, depozitele de grăsime de sub bărbie sunt foarte neplăcute și rezistente la orice dietă!

Ce este MEZOTERAPIA LIPOLITICA ? Cum decurge procedura?

MEZOTERAPIA LIPOLITICĂ este o procedură minim invazivă și complet nedureroasă, prin care se pot topi lipoamele si depozitele de grăsime   din regiunile corpului menționate mai sus.  Terapia constă în folosirea unor cocktail-uri de substanțe care se vor introduce în țesutul gras (adipos) cu ajutorul unor ace foarte fine, în diferite profunzimi, pentru topirea grăsimilor. Înainte cu 45 min de tratamentul propriu-zis se aplică o cremă anestezică pentru a combate complet disconfortul creat de micile înțepături.  Imediat după tratament se va efectua un masaj ușor pentru difuzarea substanțelor în ţesutul gras și se va aplica o cremă cu efect antiinflamator.

Mezoterapia lipolitică nu necesită  perioadă de recuperare, pacientul își poate relua imediat activitatea obișnuită. Pielea se poate înroși ușor și poate fi percepută o senzație de usturime, înțepături, dar manifestările dispar în 30 min-1 oră. Pot să apară uneori mici vânătăi la locurile de injectare, dar acestea vor dispărea în 4-5 zile, nelăsând niciun fel de urme.

Câte ședințe sunt necesare? Cât timp persistă rezultatele?

Pentru topirea grăsimilor localizate pe bărbie, aripioare,brațe sau talie sunt necesare 6-8 ședințe, efectuate la 1-2 săptămâni distanță.  Pentru zone mai mari (coapse, abdomen) pot fi necesare 8-12 ședințe.

Rezultatele sunt vizibile începând  cu a 3 – a ședință, iar rezultatele persistă în ani. Foarte important este ca regimul alimentar și activitatea fizică să continue și după urmarea acestor ședințe de mezoterapie!

Se pot efectua și alte tratamente pentru menținerea sau îmbunătățirea rezultatelor?

Mezoterapia lipolitică topește grăsimea localizată, iar pielea lăsată și încrețită rămasă după orice dietă sau după acest tratament se poate trata cu ajutorul laserului TITAN sau al radiofrecvenței.

MEZOTERAPIA LIPOLITICĂ rezolvă problema grăsimii localizate! Înaintea unei astfel de proceduri este necesară o evaluare a stării generale  de sănătate a pacientului, iar pentru fiecare ședință de tratament acesta va trebui să respecte  indicațiile medicului.

Elimina Rapid Depozitele de Grasime! Alege expertii in Dermatologie Estetica! Programeaza-te Acum!
Telefon: +40 725 525 922 / +40 314 379 825
Adresa: Sos. Nordului 60, Ap. 3, Sect. 1, BucurestiVezi Harta
Email: contact@oanaspanu.ro